MyTeam_2019_GRUPP_8_1800x850px

LÖSNINGAR DU BEHÖVER OCH VILL HA

Vi på MyTeam jobbar med skräddarsydda team och system. Det är precis som det låter: vi sätter ihop en grupp specialister – noggrant utvalda för att lyhört utveckla och anpassa de lösningar som passar dig bäst.

Med hög teknisk kompetens och kvalitet i kombination med den senaste tekniken och de senaste innovationerna kan vi effektivisera din verksamhet. Kort och gott: vi hjälper dig att tjäna mer pengar och att växa som företag.

MyTeam hänger med under projektets alla faser och vi lägger stor vikt vid tidplan och budget. Vi är inte nöjda förrän du är mer än nöjd. På riktigt.

FORTSATT FRAMGÅNG

När vi utvecklar ett system tar vi gärna även hand om resten: drift, vidareutveckling och support. Givetvis kan vi också ta över förvaltningen av system som du inte längre vill hantera själv eller som du behöver hitta en ny samarbetspartner för.

Vår förmåga att med precision skräddarsy team och system genomsyrar allt vi gör. De specialister som utvecklar ditt system är sedan med under hela resans gång. Om du vill.

På MyTeam är det en självklarhet att vara transparenta när vi jobbar. Därför får du hela tiden insikt i status på aktuella projekt och du har även tillgång till historik i alla ärenden.

MyTeam_2019_GRUPP_7_MID_1800x800
Jonas-Wollinger-2

Vill du veta mer?

Jonas Wollinger
Senior Director
jonas.wollinger@sigma.se
+46 (0)703 79 21 48

Kontakta oss